al palpojo 2020

Февруарскиот попуст во Бутикот „Емили“ не е изненадување туку традиција

12 Февруари 2023

Зимата календарски не е завршена. Можен е студ ама и снег, но ќе дојде и нова. Размислете одберете женски и машки капути со попуст. 

Запомнете - попустот е до крајот на февруари, а се однесува на машки капути со почетна цена од 2500 ден, женски капути од 2000 ден.

em1


Машки костуми со почетна цена од 3500,- ден.Фустани од 1800,- ден. нагоре. Машки сакоа 2000,- ден. Попустот важи и за купување или изнајмување венчаница.

h 1

Доколку се избере венчаница во промотивнот период (до крајот на февруари) попустот важи без разлика за кој нареден датум се однесува употребата, велат од бутик „Емили“ и посочуваат дека за се' што се купува кај нив е обезбедена брза, стручна и бесплатна корекција.

em 2


Може да се плати на рати со кредитна картичка од Тутунска банка.

h2


Сега е време да го обезбедите вашето парче облека за убавите моменти кои ве очекуваат оваа година. 

em 8

Бутик „Емили“ Охрид трговски центар Амам на спрат, тел.075 355 727 фејзбук страна https://www.facebook.com/EmillyOhrid

h

Не губете време,  искористете го времето а и попустот. 

БУТИК ЕМИЛИ ОХРИД 

Публицитет.мк 

Прочитано 356 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

niksan

  • Medikor

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter