al palpojo 2020

Бутик ЕМИЛИ - Охрид: Нова сезона, нови креации и модели

06 Април 2023

Пролетта е најубавото годишно време. Асоцира на младост, на будење на љубов, на радост...

 Традиционално Бутик ЕМИЛИ деновиве ја одржа пролетната фото сесија во која беа ангажирани како модели, манекените: Ангела Трајческа, Ана Новеска, Катерина Маневска и Христијан Колевски.

Фото сесијата, вообичаено, му беше доверена на  Ѓоко Наумоски од Мега Продукција. 

Публицитет.мк беше меѓу одбраните и присуствуваше на фотографирањето и еве ја најновата модна приказна за Вас - почитувани читатели идни потенцијални посетители на Бутик ЕМИЛИ во Трговскиот центар на кат.

 

 em 1

em 2

em 3

em 4

em 5

em 6

em 7

 

em 8

em 9

em 10

em 11

 em 12

em 14

em 15

em 17

em 18

em 19

em 20

 Во очекување на новата тура стокмени фотки - одберете некое модно парче и подновете ја вашата гардероба во Бутик ЕМИЛИ 

 

Публицитет.мк 

 

 

Прочитано 216 пати

Омнибус

24 Мај 2023

Почина кралицата на рокенролот Тина Тарнер

Тина Тарнер, една од најдобрите музички изведувачи на сите времиња, почина денес на 83-годишна возраст.
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

niksan

  • Medikor

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter