al palpojo 2020

Тerazza Aquarius од Охрид вработува ...

06 Септември 2023
ВРАБОТУВАМЕ!!
Тераса Аквариус објавува оглас за слободни работни места на позиција ШАНКЕР/КА.
Потребно е минимум средно образование,со или без работно искуство,а предност имаат оние кои серозно ја сфаќаат и на кои работата им значи.
Информации:
Во ОБЈЕКТОТ
на тел.075425251, (од 10:00 до 16:00).
 
Публицитет.мк 
Прочитано 1801 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter