al palpojo 2020

Во „БИОМЕД ЛАБ“ се врши детекција на микроделециите на Ѕ хромозомот

13 Октомври 2023

Микроделециите на Ѕ хромозомот се неодамна откриена причина за сперматогенетска инсуфициенција што резултира со машка неплодност.


Во последната деценија, многу истражувачи ја опишаа појавата на микроделеции кај неплодните пациенти ширум светот.
Молекуларното откривање на Ѕ микроделециите стана важен дијагностички тест во студиите за машка неплодност.


Дознајте повеќе на

https://biomedlab.mk/

Публицитет.мк 

Прочитано 1183 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter