al palpojo 2020

„БИОМЕД ЛАБ“ вршиме детекција на мутации во гените кои се вклучени во метаболизмот на храна

22 Октомври 2023

Со помош на современи молекуларни и генетски анализи кои се достапни во нашата лабараторија, може да добиете одговор на следните прашања:

- дали вашето тело добро ги метаболизира мастите и јаглехидратите кои секојдневно ги внесувате со исхраната?
- дали сте склони кон дебелеење поради внесување на јаглехидрати или поради внесување на масти?
- која физичка активност е препорачлива за вас?
- дали имате промени во функционирањето на дигестивниот систем?
- дали носите ризик за појава на дијабетес, инсулинска резистенција или полицстични јајници?
- дали носите ризик за кардио-васкуларни болести (мозочен удар, срцев удар, ...)
Овој генетски тест може да го направи секој независно од возраста.
Се препорачува превентивно тестирање (скрининг) да направат личности кои имаат членови во фамилијата со различни метаболитички заболувања (дебелина, дијабетес, покачен холестерол итн).
Дознајте повеќе на https://biomedlab.mk/

Публицитет.мк 

Прочитано 160 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter