al palpojo 2020

Кого чека Влатко во „Аквариус“?

03 Август 2015

Што прави Влатко, кого чека и воопшто што ли размислува? За нас сето тоа ќе остане енигма.

Но фотката, останува нашиот папарацо во „Аквариус“ го фотографираше момчето кое пред еден месец наполни 30 години и рече дека станал полнолетен.

Оние кои добро го познаваат, велат дека актерот и пејач во мигов е на релацијата Скопје – Белград го работи албумот за балканскиот пазар, најавува промоција на спот за најновата песна,а ќе пее и на „Охрид фест“ .

vlatce 1

Влатко убаво ја фатил ладовинката, освежен со голтка пиво и планови кои му се мотаат низ главата, за девојки кои сонуваат да бидат во друштво со него. 

Публицитет.мк 

Прочитано 959 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter