al palpojo 2020

Среќен роденден „Охридско лето“ во „Аквариус“

04 Август 2015

Роденденската прес-конференција на фестивалот „Охридско лето“ денес - вторник  од 11 часот ќе се одржи на терасата во култниот „Аквариус“.

 

Дувањето на свеќичките раководството  на фестивалот ќе го прави   заедно со светската музичка атракција „Howard Gospel“ хорот со кои на Антички вечер, со почеток од 21 часот, ќе се прослават 55 успешни години од раѓањето на оваа најголема манифестација кај нас.

katalog

Среќен роденден „Охридско...“ од тимот на „Публицитет.мк“ 

 

Прочитано 1875 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter