al palpojo 2020

Аптека „Мерифарм“ - Одвојте пет минути за Вашата нега и убавина!

19 Декември 2016

Во пресрет на Новогодишните празници, луѓето се во постојана трка за пронаоѓање на соодветен подарок за најблиските. Размислуваат за подготовка на што побогата трпеза и исполнувањето на нечии желби...

Застанте!

Време е да си дадете малку внимание и себеси  и да се погрижите за сопствениот изглед.

 hashka

Па затоа, Ве повикуваме утре – вторник 20 декември на уште едно дружење со нашата презентерка на реномираните козметички куќи:Dr Hauschka. ROC и BIODERMA.

haushka 1

 Дојдете и ќе добиете корисни совети за нега на Вашата кожа.

Така пак ќе заблескате!

haushka 2

Ве очекуваме – Аптека „Мерифарм“ – Охрид 

Публицитет.мк 

Прочитано 953 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter