al palpojo 2020

Дочекајте ја Новата 2017 г. во „Лихнидос“ ланч барот во Охрид

25 Декември 2016

На дочекот на Новата 2017 во „Лихнидос“ гостите ќе ги забавуваат Елена Велевска и „Тајфата“.

 Во ланч барот Ве очекува примамлива цена и одлична храна и забава.

meni lihbnidos

 

predjadenje      prednovogodishno 1

Среќни празници и Ве очекуваме, порачуваат од ЛИХНИДОС!

Публицитет.мк  

 

 

 

 

Прочитано 769 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter