al palpojo 2020

Дочекајте ја Новата 2017 г. во кафе „Аквариус“таму секогаш се оригинални!

27 Декември 2016

За забава се задолжени гостите, персоналот и ди џејите Нико и Амнезија!

Цена е 800 ден за три пијачки,апетисани,познатите морковчиња,овошје. 

Дочекајте ја Новата 2017 година со незаборавна вечер во Аквариус.

Информации на телефоните: 
075/076 425251
075 607 608
И на шанкот во Аквариус

Публицитет.мк 

Прочитано 1553 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter