al palpojo 2020

Аптека „Мерифарм“: Подарете со љубов - Среќна нова 2017

30 Декември 2016

Во „Мерифарм“ подарок и за нај пребирливите! Бидeте во тренд  и воедно искористете новогодишен попуст!

 

Во пресрет на Новогодишните празници, повторно изненадуваме

Почувствувајте го благодетот на француските термални води.

vishi

Подарете со љубов и бидете единствени.

vi

Искористете го попустот од 15%, кој можете да го добиете во нашата аптека и изберете еден од производите на врвните козметички препарати од линијата на VICHY

И не е тоа се“ - фотографијата подолу - кажува се’

meri 1

Ве очекува и изненадување!!!

Се’ она што го прави животот прекрасен,а луѓето среќни, нека биде дел од Вас и во новата 2017 година

Со искрена мисла - ПЗУ МЕРИФАРМ

Публицитет.мк 

Прочитано 1509 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter