al palpojo 2020

АКВАРИУС во петок - Да ја прославиме Василица, а воедно да бидеме и хумани!

11 Јануари 2017

 Придружете ни се во петок на 13 јануари од 13 до 18 часот во култниот Аквариус.

Со музиката на групата „Сарај“ да му помогнеме на Музафер Садик- Мизи, наш сограѓанин и угостителски работник.

Хуманитарниот настан е поддржан од ЛК Лихнидос, Лајонс Клуб Охрид и фан-групата Мецофорте.

Повелете! Ве очекуваме! Да бидеме хумани, бидејќи секое добро со добро се враќа.

Публицитет.мк 

Прочитано 882 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter