al palpojo 2020

На Водици по фрлањето на крстот ансамбл „Билјана“ во „Виа Сакра“ - повелете!

15 Јануари 2017

Заедно против студот на 19 јануари - веднаш после фрлањето на крстот и осветувањето на водите на Охридското Езеро, ансамбл „Билјана“ во „Виа Сакра“

Домаќините порачуваат: - За загревање на душата, староградска музика и песна а за другото ќе си имаме топла ракија и пред вас ќе нашето мени. 

via

Традиционално: Прославување на Богојавление-Водици, заедно со групата "Билјана"

Публицитет.мк 

 

Прочитано 2149 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter