al palpojo 2020

Со пригодна свеченост беше одбележан патрониот ден на РЦСОО„Ванчо Питошески“ од Охрид

19 Октомври 2022

Вчера, РЦСОО„Ванчо Питошески“ го одбележа патрониот празник.

Директорот Марјан Радески со своето обраќање им го честита патрониот празник на учениците и вработените, а на учениците кои учествуваа на меѓународниот натпреват „ГАТУС 2022“ и освоија медали им додели благодарници, а на вработените кои имаа јубилеј- им додели пригодни награди.

311316944 1508502399629132 1958291829393451260 n 1024x683

Во рамките на одбележувањето, во просториите на училиштето беше приреден свечен коктел подготвен од учениците во РЦСОО„Ванчо Питошески“.

 

312082518 1526971251074327 2095404813576240219 n 1024x683

Публицитет.мк 

Прочитано 208 пати

Омнибус

24 Мај 2023

Почина кралицата на рокенролот Тина Тарнер

Тина Тарнер, една од најдобрите музички изведувачи на сите времиња, почина денес на 83-годишна возраст.
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

niksan

  • Medikor

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter