al palpojo 2020

Промоција на „Џуџето Јоханухан Папатакапов Смирнов“, сликовница-боенка во Охрид

10 Март 2023

Во понеделник 13 март, во Кафе и бар „Шила“ во Охрид од 11 часот  ќе се одржи промоција на сликовницата-боенка „Џуџето Јоханухан Папатакапов Смирнов“ од Александар Илиевски и Мерсиха Исмајлоска.

Сликовницата-боенка е издание на Здружението за поттикнување на развојот на книжевноста и другите уметности „Креативна верига“, и е адаптирана и за читатели со дислексија.

 

Публицитет.мк 

Прочитано 225 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

niksan

  • Medikor

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter