al palpojo 2020

Утре завршува Саемот на книгата во Скопје

09 Мај 2023
Саемот на книгата кој се одржува во Скопје завршува утре 10 мај.
 
Саемот е исклучително посетен, пред штандовите се чека со часови. Двете книги без кои не смеете да си заминете од саем ќе ги најдете на штандот на книжарница Полица. Тоа се книгите " Страв од Варвари" романот на истакнатиот, современ македонски писател Петар Андоновски, чиј роман е преведен на неколку странски јазици , и поетската збирка "Врвот дно" од поетот Блаже Петревски од Охрид. Според посетителите тоа се двете најбарани и најпродавани книги на саемот во 2023 година.
 
Публицитет.мк 
 
 
Прочитано 584 пати

Омнибус

24 Мај 2023

Почина кралицата на рокенролот Тина Тарнер

Тина Тарнер, една од најдобрите музички изведувачи на сите времиња, почина денес на 83-годишна возраст.
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

niksan

  • Medikor

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter