al palpojo 2020

Утре завршува Саемот на книгата во Скопје

09 Мај 2023
Саемот на книгата кој се одржува во Скопје завршува утре 10 мај.
 
Саемот е исклучително посетен, пред штандовите се чека со часови. Двете книги без кои не смеете да си заминете од саем ќе ги најдете на штандот на книжарница Полица. Тоа се книгите " Страв од Варвари" романот на истакнатиот, современ македонски писател Петар Андоновски, чиј роман е преведен на неколку странски јазици , и поетската збирка "Врвот дно" од поетот Блаже Петревски од Охрид. Според посетителите тоа се двете најбарани и најпродавани книги на саемот во 2023 година.
 
Публицитет.мк 
 
 
Прочитано 2111 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter