al palpojo 2020

Во сабота 6 децении од матурата ќе слават некогашни ученици од Учителската школа во Охрид

24 Мај 2023

Организациониот одбор за прослава на 60 години од матурирањето на генерацијата 1959 - 1963 година од некогашната Учителска школа „Андон Дуков “ од Охрид ги поканува сите некогашни сокласници да го одбележат овој голем и убав јубилеј. 

 

Генерациската средба е закажана за точно напладне во 12 часот на терасата од Рибниот ресторан -Лихнидос во центарот на Охрид. 

Информации на 078 496 068 и 070 904 952 

Публицитет.мк 

Прочитано 326 пати

Омнибус

24 Мај 2023

Почина кралицата на рокенролот Тина Тарнер

Тина Тарнер, една од најдобрите музички изведувачи на сите времиња, почина денес на 83-годишна возраст.
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

niksan

  • Medikor

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter