al palpojo 2020

Втора конференција на Здружението на ученички и студентски домови на Југоисточна Европа

09 Септември 2023

Од 08.-10 септември во Подгорица, Црна Гора, се одржува втора конференција на Здружението на ученички и студентски домови на Југоисточна Европа. На конферецијата учествуваат Студентскит дом " Никола Карев" и Ученичкиот дом "Ванчо Питошески" од Охрид.

Конференцијата ја отвори министерот за образование на Црна Гора м-Миомир Војиновиќ, а на настанот присуствуваше и македонскиот амбасадор во Црна Гора  Зекир Рамчиловиќ. На конференцијата учествуваат претставници од над 70 ученички и студентски домови од Југоисточна Европа.

На конференцијата свое предавање имаше и директорот на Стидентскиот дом "Никола Карев" м-р Жарко Куциноски на тема: "СОЦИО - ЕМОЦИОНАЛНИТЕ КОМПЕТЕНЦИИ НА БРАБОТЕНИТЕ ВО РАБОТАТА СО МЛАДИТЕ ВО СТУДЕНТСКИТЕ ДОМОВИ".

Публицитет.мк 

Прочитано 141 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter