al palpojo 2020

Конкурс за нови детски песни и изведувачи за „Распеано рибарче“ 2024

02 Ноември 2023

Организациониот одбор на фестивалот на детски песни „Распеано рибарче“ распишува Конкурс за нови песни и изведувачи за јубилејното 25 издание на фестивалот што ќе се одржи во април 2024 година во Охрид.

За подробни информации заинтересираните можат да се јават на:

070 232 909 Јовица Каралиевски, 070 261 294 Димче Китрозоски, 075 337 010 Милчо Јованоски  а за учество во балетските групи на 078 266 195 Елизабета Здравеска и на 070 331 593 Мери Димзоска.

Конкурсот е отворен до 10 декември.

Се‘ за радост во очите и насмевки на усните на нашите деца.

Ваше „Распеано рибарче“

Публицитет.мк 

Прочитано 1431 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter