al palpojo 2020

ДСД "Никола Карев“ од " Охрид и Домот за ученици и студенти од Беране, Црна Гора се збратимија

15 Ноември 2023

Денес е потпишана повелба за збратимување на Д.С.Д. "Никола Карев“ од " Охрид и Домот за ученици и студенти од Беране, Црна Гора.

Освен со студентски и ученички домови од Србија, прв пат повелба за збратимување  се потпишува со студентски дом од Црна Гора.

386868831 3716566998595056 4588623518347946231 n

Директорот на ДСД "Никола Карев", м-р Жарко Куциноски  беше примен и од претседателот на општина Беране Вуко Тодоровиќ, со кого беше разговарано за соработка помеѓу двата дома. Претседателот на општината беше поканет да го посети Охрид , пришто тој изрази благодарност и подготвеност за посета на Охрид.

 

Публицитет.мк

Прочитано 104 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter