al palpojo 2020

Предлог-законот за управување со природното и културното наследство на Охридскиот Регион на јавна дискусија

27 Јануари 2024

Министерството за култура известува дека е изработен  Предлог-законот за управување со природното и културното наследство на Охридскиот Регион.

Сите забелешки, мислења и предлози на Предлог-законот може да се оставуваат на следните електронски адреси.

Зоран Павлов: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Оливера Ливриниќ: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Весна Илиевска: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Фросина Ѓоршовска:Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Рокот за нивно доставување до 10.02.2024 година.

Јавната расправа за Предлог-законот за управување со природното и културното наследство на Охридскиот Регион ќе се одржи на 7 февруари во 11 часот во Националната и универзитетска библиотека „Свети Климент Охридски“ Скопје.

ПРЕДЛОГ НА ЗАКОН ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ПРИРОДНОТО И КУЛТУРНОТО НАСЛЕДСТВО ВО ОХРИДСКИОТ РЕГИОН

 

Извор: Министерство за култура 

Публицитет.мк 

Прочитано 605 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter