al palpojo 2020

Убавина и здравје

06 Март 2023

Бадемите задолжително имајте ги во вашето неделно мени, не случајно го нарекуваат енергетска бомба. Повелете во ALPOJO-Liquor & Spice Store и купете бадеми во наше препознатливо пакување. Грст бадеми ќе ви заменат цел оброк. 

26 Февруари 2023
Дополнување на празничната трпеза и за убаво расположение потребно е пиво. Голтка или чаша  анекој и цело шиште или лименка кој, како што милува.
12 Февруари 2023

 Нова понуда од АЛПОЈО. Купувате едно добивате гратис уште едно пиво.

05 Февруари 2023

ALPOJO-Liquor Store: Малку историја пред да се напиете чаша виски: 

22 Јануари 2023

Денеска на репертоарот на ALPOJO-Liquor & Spice Store се вината за сечиј вкус. Во АЛПОЈО – Охрид има врвни вина од македонски и странски винарии со контролирано производство. Винарија Попов, Камник, Тиквеш, Бовин, винарија Лазар, Венец, Стоби,Royal Winery Queen Marija како и семејните винарии Клинчаров и Захарчев. 

15 Јануари 2023

 Една наша постојана посетителка  - купувачка на гриз и други намирници кај нас веле: Дома многу ми ги сакаат кнедлите од гриз, едноставно се приготвуваат и не се распаѓаат. Не ви е потребна вага за мерење.

08 Јануари 2023

 АЛПОЈО Охрид посакува годинава да им биде плодна на приватен и професионален план на сите коминтенти и купувачи и посетители и консументи на нашите бројни производи. На Вашите трпези во секоја пригода нека се производите со заштитниот знак АЛПОЈО . Имајте многу поводи во 2023 за радост и наздравување. Во ALPOJO-Liquor & Spice Store има за секого по нешто. Среќни празници и Среќна Нова. 

25 Декември 2022

Ванилинот шеќер е мешавина од кристален бел шеќер и ванилин шеќер. Го нагласува мирисот на ванила на разни видови теста за торти и колачи, кремови, преливи. Во продажната мрежа побарајте го со заштитниот знак на АЛПОЈО Охрид. 

19 Декември 2022

Во продажната мрежа во Охрид и регионот побарајте пакување грав со заштитниот знак АЛПОЈО Охрид.  Оваа недела го презедовме текстот од Весна Рохр која на својата веб страница напишала Ода за гравот. А токму гравот деновиве на славите е јадење број еден, но и често во секоја македонска куќа. Прочитајте и сигурни сме дека ќе побарате чинија грав уште утре. 

Страница 1 од 59
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

niksan

  • Medikor

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter