al palpojo 2020

Убавина и здравје

25 Април 2021

Мелената буковка од АЛПОЈО - Охрид е произведена во еколошки чистата и здрава околина. Во продажната мрежа во Охрид и регионот побарајте и свежи печурки Буковка во пакувања од  препознатливиот бренд АЛПОЈО – Охрид.

18 Април 2021

Мелената буковка од АЛПОЈО - Охрид е произведена во еколошки чистата и здрава околина. Во продажната мрежа во Охрид и регионот побарајте и свежи печурки Буковка во пакувања од  препознатливиот бренд АЛПОЈО – Охрид.

11 Април 2021
 
 Циметот е еден од зачините кои се смета за вид на лек. Посебно докажана е способноста на циметот да го намали нивото на шеќер во крвта, но тоа не е сѐ. Проверете кои се негови својства и дознајте ги придобивките од неговата употреба.
04 Април 2021

Од богатата сушена програма на АЛПОЈО оваа недела ви го препорачуваме сушениот целер. Својствата му се подеднаков исти на тој сушениот и тој  свежиот. Посетете не во нашиот АЛПОЈО Liquor & Spice Store.

28 Март 2021

 Некои напишаа дека вчера 27 март бил Меѓународен ден ан вискито, други податоци кои испливуваат на Гугл на пример велат дека светскиот ден на овој моќен пијалак е на почетокот од мај. Нема причина за возбуда и кавга. Вискито е добредојдено со секој ден и убав повод. АЛПОЈО во својот Liquor & Spice Store има голема понуда на виски. Ваше да го посетите и да одберете. 

21 Март 2021
 Во ALPOJO-Liquor & Spice Store во Охрид ги имаат сите  бредови на вина од речиси сите макењдонски и странски производители. Ваше е да одите, да одберете и да уживате во виното - пијалак на Боговите. Посебно побарајте го виното 
 Gewurztraminer Vrshnik-Ароматичен траминер Вршник од винарија Попов, кое неодамна на интернационалното натпреварување MUNDUS VINI беше наградено со Златен медал. 
14 Март 2021

Зошто интегрален ориз? Затоа што интегралниот ориз го содржи зрното ориз со лушпата и има многу повеќе влакна и витамини од белиот ориз. Побарајте интеграле ориз во продажната мрержа со знакот АЛПОЈО. 

07 Март 2021

Во пресрет на празникот Осми март Ве потсетуваме на дел од производите кои ги има кај нас во нашиот ALPOJO-Liquor & Spice Store а би можеле да бидат прикладен подарок за денот што ни доаѓа во пресрет. 

28 Февруари 2021

 Кај нас во ALPOJO-Liquor & Spice Store   побарајте пакување аронија. 

21 Февруари 2021

Зимата се' уште не се предава а ние мислиме на пролетта. Плус Ковид пандемијата дополнително ни го коплицира секојдневието. Но, за се' има решение и ние сме тука да ви помогнеме со изборот од здрава храна погодна за Вас и Вашето семејство. 

Страница 14 од 62
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter