al palpojo 2020

Убавина и здравје

18 Септември 2022

Време е да ја направите најдобрата зимница. АЛПОЈО Охрид е на Ваша страна. 

11 Септември 2022
Peroni најпродаваното комерцијално пиво во Италија побарајте го и во Alpojo и ALPOJO-Liquor&Spice Store, автентичен Италијански лагер произведен со претежно локални состојки.
04 Септември 2022

Мешавина од single malt и житни вискија. Со свежи ароми на јаболка и слад и суптилен допир на зачин. Нема подобро ирско уживање. #unmistakablyirish #alpojo #alpojoliquorstore #ohridcity #ohridmacedonia #irishwhiskey

28 Август 2022
Светски лидер на темните пива и вистинска икона помеѓу светските брендови. Наздрави со Guinness! ? Побарајте гокај нас во  ALPOJO-Liquor & Spice Store.
BEER DRINKERS DESTINATION, DUBLIN, IRELAND, GUINNESS BEER PINT ?
21 Август 2022
Совршен за овие летни денови?? Martini Fiero
08 Август 2022

Вотка (руски: водка, полски: wódka = „водичка“) — жесток пијалак, најчесто безбоен, а се добива со дестилација на житарки или компири. Името на овој пијалак потекнува од словенскиот збор „вода“, како деминутив на руски.

24 Јули 2022

Вкусот на летото со Монин❤? Топлите летни денови бараат вистинско освежување. Монин сируп, ликер и пире можете да го најдете во Alpojo-Liquor Store во Охрид. 

17 Јули 2022

Кога сонцето ќе засјае во полн сјај и температурите ќе надминат 30°С, сите ние бараме пијалаци што ќе не оладат најдобро. Ако сте уморни од минерална вода, сокови и разни други пијалоци, пробајте нов летен коктел. Покрај одличниот вкус, коктелите што ги предлагаме се загарантирани да ве освежат и ќе ви помогнат полесно да ја преживеете топлината. Од суштинско значење е летните коктели да не бидат тешки, односно да не содржат голема количина алкохол во нив.

Страница 6 од 61
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter