al palpojo 2020

Убавина и здравје

10 Јули 2022

Дисконтот за пијалоци на големо и мало им обезбедува на нашите клиенти најширок спектар на алкохол, пиво, вино, енергетски и безалкохолни пијалоци и различни видови на кафе. Тука сме да ви помогнеме во планирањето на вашите семејни и деловни настани. Можете да се потпрете на нашето искуство кога планирате свадби, веселби, слави, деловни и приватни коктел забави и слично.  ALPOJO-Liquor & Spice Store

03 Јули 2022

Со доаѓањето на жештините, пивото станува ѕвезден пијалак на сезоната.Научете да ги вкусите неговите атрибути и смирете се. Пиењето пиво може да стане гастрономско искуство во кое се ужива со сите сетила, доколку се следат низа насоки. Во  ALPOJO-Liquor & Spice Store имате голем избор на пива од домашни и странски производители. Купете на големо и мало. 

26 Јуни 2022
Чест ни е да Ве запознаеме со фамилијарната Винарија „Захарчев“ кои поседуваат лозови насади во с.Ресава од каде што се протега воодушевувачки живописен поглед на Тиквешкото Езеро.
19 Јуни 2022

 Вината на Семејна Винарија Клинчаров од пред една недела се достапни во АЛПОЈО ДООЕЛ Охрид и ALPOJO-Liquor & Spice Store. Уживајте и наздравете ова лето со Темјаника - ултима, Мома - Ресавка и Станушина. 

11 Јуни 2022

Светскиот ден на џинот е ден за славење на духот на овој ненадминат пијалак. На Светскиот ден на џинот, ги охрабруваме сите да уживаат во џинот на начин што им одговара.

05 Јуни 2022

Erylite Stevia  кристалниот засладувач е идеален за готвење и печење. Додадете Erylite Stevia едноставно 1:1 како шеќерот. Erylite  Stevia кристалниот засладувач засладува како шеќерот, но не содржи калории. Користете го Erylite  Stevia засладувачот во вашите рецепти наместо шеќерот (на пример, заменете  100 g шеќер со  100 g Erylite Stevia 1: 1).Побарајте го во маркетите со знакот АЛПОЈО и уживајте во кулинарските мајстории и секако во слатките. 

29 Мај 2022

Слично на ксилитол, еритрол е (ерѕтхрол) еден од шеќерните алкохолли, кој содржи уште помалку калории. Со само 0,24 калории на грам, еритрол (ерѕтхрол) има 6% од калориите на обичниот шеќер. Вкусот е речиси ист, и затоа преминувањето за користење на еритрол е многу полесен. Го има  во продажната мрежа  со  знакот  АЛПОЈО  и во ALPOJO-Liquor & Spice во  одделот за здрава храна.

22 Мај 2022

Неодлив вкус со убави желби на тие на кои ќе им  ги подарите ексклузивно  кај нас во ALPOJO-Liquor & Spice Store  го има Niederegger најквалитетниот марципан во светот.

15 Мај 2022

 Во пресрет на матурските прослави,наша препорака е да честитате и да прославите со пенливите вина од широката понуда во ALPOJO - Liquor & Spice Store

08 Мај 2022

 Времето на матури е пред нас.  За средношколците, матурската прослава значи збогување со безгрижноста и влегување во периодот на зрелоста и возрасните.  Дојдете во нашиот ALPOJO-Liquor & Spice Store и одберете пијалак за Вашата прослава за матура или подарок за Вашиот матурант. 

Страница 7 од 61
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter