al palpojo 2020

Во ALPOJO-Liquor & Spice Store побарајте ароматичен џин Smidgin Orient

19 Март 2023
Достапно и кај нас Smidgin Orient ??
Овој џин се карактеризира со богати зачини и ароми од истокот. Вкусот на бадемот, сладунецот и морското оревче создаваат богата текстура, додека портокалот, циметот и ѕвездениот анасон додаваат драматична длабочина на вкусот и аромата на овој џин. Овој џин има долга, моќна завршница каде што циметот, каранфилчето и мускатното оревче даваат една пријатна сладост.
Автентичноста и квалитетот се рефлектира во секоја голтка од нашиот производ, транспортирајќи ве до срцето на источниот свет.
 
 
Orient Launch 30
 
 
Прочитано 144 пати

Омнибус

24 Мај 2023

Почина кралицата на рокенролот Тина Тарнер

Тина Тарнер, една од најдобрите музички изведувачи на сите времиња, почина денес на 83-годишна возраст.
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

niksan

  • Medikor

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter