al palpojo 2020

АЛПОЈО - Liquor & Spice Store: Со нашата хит понуда ниту една чаша нема да остане празна

30 Април 2023
Придобивките од чашка виски.

Вискито ја зголемува циркулацијата на крвта спречувајќи холестеролот да патува низ артериите.

Ефикасно е против стресот: вискито ја намалува вознемиреноста и ги смирува нервите.

Ја подобрува вашата меморија. Антиоксидансите стигнуваат до центарот за меморија на мозокот.

Во минатото, вискито се консумираше како дигестивен агенс. Но, може да се користи и како потиснувач на апетит. Значи, ако сте среде диета, но би сакале чаша алкохол на забава, најдобро е да користите виски.

Вискито содржи многу малку јаглехидрати, така што дијабетичарите исто така можат да се почестат со пијалак.

Со оваа понуда од
Jack Daniel's 3l
Jameson 4.5l
Chivas Regal 4,5l with cradle
Grey Goose 3l
Johnnie Walker 3l &
Smirnoff 3 with pump,
Вашата следна забава може да биде само ХИТ и поради огромното шише ниту една чаша нема да остане празна!!!
Прочитано 323 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter