al palpojo 2020

АЛПОЈО Охрид: Набавете пелети навреме

07 Мај 2023

НАБАВЕТЕ НАВРЕМЕ ПЕЛЕТИ ЗА ПРЕСТОЈНАТА ЗИМА ПО ПОВОЛНА ЦЕНА!!!?✅  ?ПЕЛЕТИ БИО МОНТЕ од врвен и реномиран производител од Црна Гора !?✅


АЛПОЈО ви нуди нов сертифициран ПЕЛЕТ БИО МОНТЕ кој е прилагоден на цените за секое домаќинство. Сертификатот ЕН плус А2 е гаранција за висок квалитет и прифатлива цена. Бесплатна испорака????
? Пелетот е етаблиран на европскиот пазар, а сега и кај нас само во АЛПОЈО ДООЕЛ ОХРИД!
? Тел: 046 260 489 или 046 231 168
Ние ви гарантираме ???
- Беспрекорен и константен квалитет
- Енергетска моќ: > 4,6кЊх/кг ??
- 98% дрвена суровина (75% бука), (25% ела)
- 99% согореност на пелета со висока топлинска моќ
- Содржина на пепел ≤1,2% ??
- Влага < 10%
- Сертификати: ЕНплус А2 МЕ 003 ??
Пелетите се мали дрвени цилиндри со дијаметар од 6 милиметри, долги 10 до 30 милиметри, со пријатен мирис, без лепило или хемиски додатоци. Тие се направени од сецкани парчиња чисто дрво. Под висок притисок, овие смачкани остатоци се притискаат без додавање на синтетички адитиви или лепила не повеќе од 1,2% според европските закони. Содржат до 10% влага, а два килограми БИО МОНТЕ плус / ЕН А2 пелети се вредни за енергија како литар нафта или 1 м³ природен гас или 2,5 м³ дрво за гориво.
5 ДОБРИ ПРИЧИНИ ЗОШТО БИО МОНТЕ / ЕНплус А2 ПЕЛЕТ
1. Пелетот е пресечен дрвен остаток од сецкани парчиња чисто дрво со помалку од 10% влага, што му дава висока енергетска вредност и ефикасност. Енергетската вредност на пелетите е околу 18 МЈ / кг (5 кЊх / кг).
2. Автоматизацијата на согорувањето во печките и котлите на пелети ги става пелетите во исто рангирање со мазут и гориво. Печките автоматски се отпуштаат и изгоруваат, ја постигнуваат и одржуваат температурата за која се назначени и имаат автоматско дозирање. Ова им дава предност пред греењето на дрво или дрвени брикети.
3. Тие припаѓаат на обновливи извори на енергија.
4. ЦО2 неутрален.
5. Цената е најниска во споредба со другите енергетски производи кои се автоматски дозирани и изгорени!
Повелете посетете не и уверете се во најквалитетните ПЕЛЕТИ ВИО МОНТЕ на нашиот пазар.

Публицитет.мк 

Прочитано 377 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter