al palpojo 2020

ALPOJO-Liquor & Spice Store: Дом Перињон на пиедесталот

13 Август 2023

Ако сте обожаватели и уживатели на подобрата страна на животот, целиот тој луксуз и декадентност, специјални и ограничени изданија, овој шампањ дефинитивно ќе ве воодушеви. 

ALPOJO-Liquor & Spice Store Ви препорачува: 

Во темнината на визбите, внатре во шишињата, секој Винтиџ поминува низ бавна трансформација во контакт со квасецот. Потребни се не помалку од осум години елаборација за да се постигне хармоничен дијалог помеѓу ликот на годината и потписот на Дом Перињон.

357739421 993514318697459 7481853466477406922 n

Шампањот покажува совршена рамнотежа, а сите елементи се присутни со голема важност, откривајќи ја хармонијата.

Тоа е ветување, покана за влез во светот на Дом Перињон.

 

 

Публицитет.мк 

Прочитано 166 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter