al palpojo 2020

Многу популарните PRIME сокови достапни во ALPOJO и ALPOJO-Liquor&Spice Store

05 Ноември 2023

Многу популарните PRIME сокови достапни во ALPOJO и ALPOJO-Liquor&Spice Store.Побарајте ги и почувствувајте ја нивната моќност во поглед на енергијата. 

⚡️Prime Hydration Drink - Совршен начин да останете хидрирани и освежени! ?PRIME соковите се спортски пијалоци кои што ги комбинираат кокосовата вода со електролитите, без притоа да содржат шеќер или кофеин. Се конзумира при најразлични спортски активности. Можност и за големопродажба #primedrink #Everyone #alpojoohridohrid #alpojodooelohrid #alpojoliquorspicestore.

398284375 717643720217149 8900715944127596583 n

Сите ние живееме во свет презаситен од социјалните медиуми, а инфлуенсери има сѐ повеќе и нивното влијание  врз нашите животи е сѐ поголемо.  

Едни од најпознатите јутјубери во светски рамки лансираа свој бренд во светот на пијалаците, поточно спортскиот во делот на спортот.  Тоа се Американецот Логан Пол и Британецот Олајиде Олајинка Вилиамс Олатунји , кои во 2022 го креираа брендот Prime.

prime

Prime се проби на пазарот навистина брзо благодарение на публиката на инфлуенсерите, профитот вртоглаво растеше, за да набрзо стане и официјален спонзор на UFC, фудбалските клубови Арсенал, Барселона, Баерн Минхен и автомобилистот Тими Хил.

Prime Energy е енергетски пијалок кој не содржи шеќер и е вегански, достапен е со повеќе вкусови, но за сметка на сето тоа содржи многу кофеин. 

398052619 679424753946651 1657026724938649998 n

Prime пијалаците за кусо  време станаа посакувани и барани. На рекламите е видливо наведено дека пијалакот е наменет за полнолетни лица. 

Публицитет.мк 

 

Прочитано 185 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter