al palpojo 2020

АЛПОЈО Охрид: Jameson No.1- За полнолетни и за сите други што знаат што е одлично виски

14 Јануари 2024
? Наздравете за секој убав и минат ден и за деновите и годините пред Вас. 
? Ирско виски број 1 во светот. Jameson е тројно дестилирано, одлежано минимум 4 години во дабови буриња, со совршен избалансиран и одличен, вкус?
 
415003477 1094931945222362 1614018705318566893 n
 

Џејмисон 18 години е премиум ирско виски кое одлежува најмалку 18 години во комбинација од американски и шпански дабови буриња. Тоа е мешавина од три препознатливи дестилати.

КАКО Е НАПРАВЕН ЏЕЈМИСОН 18 ГОДИНИ?

Џејмисон 18 години е направен при традиционален процес на правење виски во Ирска. Трите препознатливи дестилати прво одлежуваат одделно во американски и шпански дабови буриња најмалку 18 години. Дестилатите потоа се мешаат (венчаат) заедно во свежо американско дабово буре најмалку 6 месеци. Овој последен период на мешање додава уникатна сложеност и елеганција на вискито.

 

414683570 1094932018555688 2632677617666069341 n

КОИ СЕ ВКУСОВИТЕ НА ЏЕЈМИСОН 18 ГОДИНИ?

Џејмисон 18 години има комплексен и елегантен профил на вкус. Има ноти на ванила, тофи, зачин, дрво и кожа. Тоа е мазно и меко виски кое е совршено за пиење без и со мраз.

КОЈА Е СОДРЖИНАТА НА АЛКОХОЛ ВО ЏЕЈМИСОН 18 ГОДИНИ?

Содржината на алкохол во Џејмисон 18 години е 46% ABV. Ова е иста содржина на алкохол како и повеќето други ирски виски.

 
Празничното расположение се’ уште трае!
 
 
Публицитет.мк 
Прочитано 106 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter