al palpojo 2020

ALPOJO-Liquor & Spice Store - Вињак Traikovsky VS

21 Јануари 2024

Вињакот Traikovsky VS е совршена експресија на вековните знаења и вештини, доведувајќи ги до идеална хармонија повеќе од дванаесет ракии, препеченици, грижливо избрани од најдобрите лозови насади од Тиквешкото виногорје од Македонија, печени на традиционални домашни казани, по прадедов рецепт од 1922г, и созревани три години во најдобрите француски дабови буриња.

Рамо до рамо со Франуцските коњаци, Traikovsky VS ќе ве освои со своето комплексно буке со интензивни ароми на даб, какао, карамел, и освежителни ноти на цимет и кора од портокал, ќе ве импресионира со своите длабоки и разновидни вкусови полни со благуњав даб, мед, чоколада и лешник, со призвук на цимет, и особено ќе ве плени со својот долготраен финиш кој решително останува и упорно се навраќа во сетилата.

 413874597 1092913615424195 4258900097256469398 n

 #alpojodooelohrid #alpojoohridohrid #alpojoliquorspicestore #traikovsky #brandy #newyearohrid

Публицитет.мк 

 
Прочитано 87 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter