Посетете ја изложбата „Звукот на фотографијата“

11 Декември 2022

Во организација на Културолошка Иницијатива „5 до 12' од вчера е отворена  Изложба на фотографии изработени од млади охридски фотографи на слободна тема.   

Публиката на едно место  ќе може да ги погледа делата од младите фотографи: Анамарија Момироска,  Христијан Јанкуловски, Никола Ставрески, Анастасија Стојаноска, Ива Јовановиќ и  Давор Левески. 

 

sliki

 

 

319636979 1480609369092635 5586962999861658033 n

Изложбата во просториите на Младински Центар Охрид ќе може да се посети и види  до 30.12.2022.

 

avtori

Публицитет.мк 

Прочитано 397 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter