Нов успех на карате клубот Фудошин - Охрид

06 Март 2023

На 5 март во Скопје се одржа Државното првенство во традиционално карате за ката при МТКФ (Македонска традиционална карате федерација).

Карате клубот Фудошин -Охрид учествуваше со 4 натпреварувачи: Наум Јаковлев , Марија Тодоровска , Али Џемаил и Ана Томоска.
Наум Јаковлев го освои 3-то место во категоријата сениори.
Во идниот период следат подготовките за Државното првенство во кумите и 5-то Балканско првенство во традиционално карате кои ќе се одржат идниот месец.

 

332358256 148070551483438 14860909661591813 n copy

Публицитет.мк 

Прочитано 76 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

niksan

  • Medikor

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter