al palpojo 2020

Нов планинарски дом „Троуглеш“ на Галичица

14 Декември 2022

По повод светскиот ден на планината - 11 декември, минатата недела свечено беше отворен планинарскиот дом Троуглеш во организација на здружението на планинари „Великамен“.

И покрај врнежливото време на отворањето присуствуваа планинари, вљубеници на планината и планинските спортови од Охрид, Елшани, Пештани, Шипокно, Вевчани и планинарското друштво од Битола Фестина Ленте.

Планинарскиот дом Троуглеш е отворен за сите љубители на планината кои што сакаат да уживаат во природа. Домот е катче за релаксација со прекрасен поглед на Галичица и Охридското Езеро.

Публицитет.мк 

Прочитано 178 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

niksan

  • Medikor

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter