al palpojo 2020

И на крајот од декември има капачи во Охридското Езеро

25 Декември 2022

Вчера нашата екипа при прошетка на познатата охридска плажа Лабино забележа човек кој ужива на декемвриското сонце и синилото на небото, но и во езерската вода.

Тоа е познатиот охридски DJ Nasty Deluxe - Кристијан Нестороски кој обожува капење во езеро и прошетки крај него. Остатокот од времето го минува во создавање и откирвање  електронска музика која потоа најчесто завршува на европските топ листи, се врти по дискотеките и на радијата.

 

Публицитет.мк 

Прочитано 301 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

niksan

  • Medikor

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter