al palpojo 2020

Додека Охрид се гуши во Магла на Галичица сонце и свеж воздух

03 Јануари 2023

 Новата година во Охрид донесе магла. Но ако се искачите на Галичица до месноста Корита и познатиот видиковец ќе ве огрее сонце и ќе дишите свеж воздух. Познатиот охридски фотограф Митко Лукан под видео објавата напиша: - Охриѓани запалете ги колите и дојдете до Корита да видите Сонце. 

 

Кликнете на линкот и забалежете ја разликата. 

https://www.facebook.com/100004301505874/videos/470383245283411/

 

Публицитет.мк 

Прочитано 6447 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter