al palpojo 2020

Дедо Мраз во Охрид меѓу децата од градинките

27 Декември 2023

Предновогодишната еуфорија е веќе присутна а Дедо Мраз секако е најомилен меѓу децата. Посебно деновиве е раздвижено и разиграно, распеано во градинките. Децата му се радуваат од срце на дедото со бела брада, кој плус им носи и подароци а тие му посветуваат песни.

 Погледајте дел од амбиентот во една од градинките во Охрид и секако одбројувањето до Новата година започна.Среќна да ни е на сите!

 

 

 

 

Публицитет.мк 

 

Прочитано 1217 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter