Фото на неделата

Гест за восхит – мурал посветен на 100 годишнината од раѓањето на големиот Вангел Наумовски

 Муралот кој деновиве осамна на зградата кај плоштадот во близина на поранешниот Мини маркет близу до некогашното ателје на познатиот...

Read more
Page 1 of 36 1 2 36