На минување

Борците од Охрид и продолжувачите на нивната традиција како и Здружението Титоисти го одбележаа роденденот на Маршалот Тито

Вчера по повод 25 Мај  роденденот на Јосип Броз – Тито поранешен - доживотен претседател на СФРЈ и Денот на...

Read more

Древниот дебарски храм заблеска за Цветници, благодарение и на христијаните и на муслиманите

  По повод празникот Цветници, кој традиционално се одбележува во овој возобновен божји храм, црквата „Успение на Пресвета Богородица“ во...

Read more
Page 1 of 131 1 2 131