Публицитет

АЛПОЈО Охрид: Ви нудиме изобилство од производи за да честитате матура

Со приближувањето на крајот на учебната година, започнуваат матурските прослави, највозбудливиот период за матурантите. Денот на матурските забави е блиску...

Read more

Во „БИОМЕД ЛАБ“ се врши детекција на гените одговорни за појава на Брунеров синдром

Брунеров синдром е ретко генетско пореметување. Се карактеризира со коефициент на интелегенција понизок од просечниот (обично околу 85 IQ). Главни...

Read more

Во „БИОМЕД ЛАБ“ во Охрид детекција на гените одговорни за појава на Чарг-Штраусов синдром

Во „БИОМЕД ЛАБ“ се врши детекција на гените одговорни за појава на Чарг-Штраусов (Churg-Straus) синдром  Чарг-Штраусов синдром е ретка болест...

Read more

Во „БИОМЕД ЛАБ“ се врши детекција на гените одговорни за појава на Беквит-Видеман синдромот

Беквит-Видеман синдромот (BWS) е ретко генетско нарушување кое се карактеризира со прекумерен раст, предиспозија за развој на тумор, и вродени малформации....

Read more
Page 1 of 72 1 2 72