Занимливости

Кога ќе видиме метеорски дожд, а кога затемнување на Месечината? Астрономски календар за ноември

Кои астрономски настани ќе имаме можност да ги набљудуваме на ноемвриското ноќно небо? Доколку небото е ведро, а загадувањето минимално,...

Read more
Page 2 of 91 1 2 3 91