Македонски-Незаборавни

Маргица Антевска „Доста сме се лажеле“ ја пеевме во „Опатија“ 1975

Во нашата рубрика „Македонски – Незаборавни“ денеска ја поканивме своите сеќавања со нас да ги сподели познатата интерпретаторка Маргица Антевска...

Read more

„Љуби ме, љуби Мирјанка“ производ на големата љубов меѓу композиторот Масевски и неговата љубена Мирјанка

  Од оваа недела премиерно „Публицитет. мк “ отвора нова рубрика  МАКЕДОНСКИ – НЕЗАБОРАВНИ. Почитувани, ќе се трудиме да ѕирнеме...

Read more
Page 10 of 10 1 9 10