Македонски-Незаборавни

Gevgelijanet.com: Пoчина Васил Ангов – музичар,пејач, трета Ковид жртва во Гевгелија

Вечерва, пред полноќ (23 октомври 2020) престана да чука срцето на гевгелискиот музичар, пејач, повеќекратен учесник на македонските фестивалски сцени...

Read more

Gevgelijanet.com: Пoчина Васил Ангов – музичар,пејач, трета Ковид жртва во Гевгелија

Вечерва, пред полноќ (23 октомври 2020) престана да чука срцето на гевгелискиот музичар, пејач, повеќекратен учесник на македонските фестивалски сцени...

Read more
Page 2 of 10 1 2 3 10