Uncategorized

Стипендии за странски студенти со македонско потекло од Балканот да студираат на УИНТ „Св. Апостол Павле“

На 176-та владина седница, на предлог на Министерството за образование и наука, е донесена Одлука за доделување стипендии на странски...

Read more
Page 1 of 348 1 2 348